Ξενοδοχείο Divani Caravel, 26 Νοεμβρίου 2021
2021-11-26 08:30:00
  • Κεντρικη
  • Ομιλητες
  • Χορηγοι
  • Προγραμμα
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Videos
  • PCC
    • PCC 2017
    • PCC 2018
    • PCC 2019
  • Κεντρικη
  • Ομιλητες
  • Χορηγοι
  • Προγραμμα
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Videos
  • PCC
    • PCC 2017
    • PCC 2018
    • PCC 2019
Emulator ShowBox garageband vulkan runtime libraries Odin Download Kik for PC Emulator FaceTime facetimeforpc/a>
papataksiarxhs

Παπαταξιάρχης Μάκης

Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, Πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum, Πρόεδρος του AmCham Pharmaceutical Committee

Ο Μάκης Παπαταξιάρχης διαθέτει 20ετή εμπειρία στο φαρμακευτικό κλάδο.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Janssen-Cilag Ελλάδος το 2000, όπου ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης όπως του Business Unit Director, και του Marketing & Sales Director. Το 2010 μετακινήθηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Janssen Ρουμανίας, όπου παράλληλα διατέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ARPIM). Από το 2013 κατείχε τη θέση του National Director, Systems of Care, στη Janssen Pharmaceuticals Inc. στις ΗΠΑ.

Ο κ.Παπαταξιάρχης από το τέλος του 2015, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen του ομίλου Johnson & Johnson, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Επίσης από το 2017 είναι Πρόεδρος του Pharma Innovation Forum (PIF) και παράλληλα Chairman στο Pharma Committee του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (AMCHAM).

Κατέχει πτυχίο Φαρμακευτικής, Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές στις Φαρμακευτικές Επιστήμες, είναι δε κάτοχος ΜΒΑ σε Marketing Management.

Διαβάστε την ομιλία εδώ

Ξενοδοχείο Divani Caravel, 26 Νοεμβρίου 2021

Διοργανωση
Twitter Highlights
  • https://t.co/PlJabJMLhT
    668 days ago
  • Με τρία διαφορετικά σενάρια κινείται η οικονομία της χώρας για το επόμενο διάστημα #EBHC2020 #Dailypharmanewsgr
    668 days ago

Follow @Dailypharmanews